Selecteer een pagina
Opleidingen Uiterlijke verzorging
Leerling Visagie

REVIEWS VAN LEERLINGEN:

14 juli 2016 Ik heb dit jaar de opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd bij Esthetica. Een geweldig jaar! Gemotiveerde deskundige leerkrachten waar je altijd bij terecht kunt! De sfeer is warm en erg gezellig, ik ging dus iedere week met heel veel plezier naar school. Het motiveerde mij om nog verder te leren. Dat is ook zo fijn bij Esthetica! Ze hebben erg veel te bieden om je verder te specialiseren. Dank je wel Esthetica! Tot volgend schooljaar! Jullie zijn voorlopig nog niet van me af!!
Shirley Verbarendse

VISAGIE

Make-up is een belangrijk onderdeel van de uiterlijke verzorging en bepaalt samen met haardracht en kleding je persoonlijke uitstraling. Een goed aangebrachte make-up werkt verfraaiend, corrigerend en ondersteunt het modebeeld. Met onze Visagie opleiding kun je veel kanten op.

Mooi, leuk en creatief

Je kunt de opleiding volgen omdat je het gewoon geweldig vindt om professioneel make-up op te kunnen brengen in je privé leven. Of voor je Social Media posts. Natuurlijk is het mogelijk er beroepsmatig mee aan de slag te gaan. Ofwel als freelancer, ofwel als aanvulling op je huidige beroep.

Beroepsmatig

Visagie is een vrij beroep. Dat wil zeggen dat iedereen het kan uitoefenen. Je kunt het beroep een eigen invulling geven en kunt kiezen uit de vele mogelijkheden, waaronder het adviseren van producten en kleuren voor individueel gebruikt, het werken met groepen bij feesten en partijen, of je kunt werken voor cosmeticamerken voor het geven van demonstraties en ingezet worden door modellenbureaus of modehuizen. Verder zijn er mogelijkheden bij partybedrijven, hotelketens, theaters, fotografen, televisie.

Verdieping en verbreding

Voor schoonheidsspecialisten is het een uitstekende verdieping om een nog betere make-up op te zetten bij klanten en bruiden en de daarbij gebruikte producten te kunnen verkopen. Ook in de parfumerie- en kappersbranche komt een visagie opleiding goed van pas.

KLIK OP EEN VAN DE BALKEN HIERONDER VOOR MEER INFORMATIE
INHOUD OPLEIDING
BLOK 1
Shapen
Foundations
Wenkbrauwvormen
Bruids Make Up
Gala Make Up
Smokey Eyes
BLOK 2
Foto Make Up
Cat Eye
Zwart Wit
Herenretouche
Catwalk
BLOK 3
Hairstyling
Trend
Decoratie
Werkstuk Tijd
Theater Make Up
EXAMENS
Het examen bestaat uit een theoretisch deel en diverse praktische onderdelen, zoals het uitvoeren van verschillende, losstaande technieken en een opdracht inclusief styling van haar en kleding.
DATA
VisagieDataLestijden
woensdagochtend en/of middagZie startdata09.30-12.30uur en
13.00 - 16.00uur
KOSTEN
Visagie
BLOK 1
Inschrijfgeld€ 45,-
Lesgeld
8 lessen
€ 895,-
In termijnen2 * € 465,-
Boeken/materiaal€ 695,-

BLOK 2
Lesgeld
6 lessen
€ 525,-
Boeken/materiaal€ 235,-
Examen + foto€ 185,-

BLOK 3
Lesgeld
6 lessen
€ 525,-
Boeken/materiaal€ 135,-
Examen + foto€ 185,-