Selecteer een pagina
cadeautje

REVIEWS

Reviews, voor ons zijn het cadeautjes, ook als er een kritieke noot in staat. We kunnen daar immers van leren en daardoor steeds weer verbeteren. Voor iedereen die zich aan het oriënteren is, zijn het – denken wij – ook cadeautjes, want hier kun je goed de sfeer proeven. Veel leesplezier!

Diane van Walraven-Smith
Ik heb de versnelde pedicure opleiding (basis) van 2020 gedaan.Bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging ben ik terecht gekomen bij de versnelde pedicure opleiding van Esthetica in Breda.
Zij zijn de enige die deze versnelde opleiding doen op zaterdag, perfect als je naast de opleiding ook nog een baan hebt. Vandaar dat ik uit Den Haag naar Breda ben gegaan om deze opleiding te gaan doen.
De verbinding is goed met auto en openbaar vervoer.
Het is een leuke, maar pittige opleiding die veel discipline vergt en de nodige uren in beslag neemt iedere week.
In 6 maanden tijd leer je de kneepjes van het vak, onder begeleiding van een zeer deskundige lerares met veel praktijk ervaring.

Al met al zeker de moeite waard!

Ik vond het echt super om bij jullie les te hebben gekregen! Altijd zeer uitgebreide uitleg over de onderwerpen die besproken werden en zelfs eigenlijk nog meer. Ik heb veel  geleerd, zeker ook met al de praktijkervaringen! Als er zich dingen voor deden waar wij als leerling even geen raad mee wisten, was de docent er voor ons….
Dank je wel; nogmaals voor alles. Ik vond het TOP!!!!!

Lilian Custers

Slank Vitaal & Gezond

Afgelopen schooljaar heb ik bij Esthetica de opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd. Ik was op zoek naar passend onderwijs met goede kwaliteit en passie voor het vak. Al snel kwam ik erachter dat deze school voldeed aan mijn wensen! Ik heb een geweldig jaar gehad! Ik ben goed opgeleid door een leerkracht die met veel enthousiasme mij het vak heeft geleerd!! Ik was al enthousiast voor ik de opleiding volgde, maar door dit onderwijs ben ik nog enthousiaster geworden!! Ik heb hierdoor besloten om volgend jaar verder te gaan met leren bij Esthetica! Ik kan iedereen zeggen: twijfel je of je de opleiding wilt doen? Niet doen!!! Schrijf je gelijk in, want hier word je professioneel opgeleid!! Voor iedereen een fijne vakantie en tot volgend schooljaar!!

Vivian Schroevers

Het is voor mij al wat jaren geleden dat ik les heb gehad bij Esthetica .

Een klein groepje waarin ik deelnam voor het behalen van mijn pedicure diploma.
Ik heb het naar mijn zin gehad,goed les gekregen, zowel de theorie als de praktijk .
Les gehad van Yvonne en van Mary.
Van Mary goede snijtechniek geleerd, ben er blij mee. Kijk er met een fijn gevoel op terug .
Nu nog steeds contact met drie mede leerlingen.

Annelies Bax-van Dijk

Ik heb de opleiding versneld pedicure gedaan een super opleiding en we hadden een geweldige lerares Corry echt top gedaan. We hadden ook een gezellige club met meiden waarmee ik nog steeds contact heb tof hoor en steeds leuk om weer dingen uit te wisselen we waren echt super gemotiveerd. Volgend jaar ga ik weer verder me verdiepen in de opleiding medisch pedicure.

Tot dan!

Miranda Meeuwissen

Weer een leuke en leerzame cursus gevolgd bij Esthetica. Deze keer cosmetische handverzorging. Goede en duidelijke uitleg van de docente gehad. Ik kan het iedereen aanraden.

Marian Gerritsma

Carla Viellevoye
Fantastische leerschool!
Zeer toegankelijk voor vragen en inkoop van producten. Docente is top: ze heeft veel kennis en weet dit heel goed over te brengen. Dames van de receptie altijd beleefd en hulpvaardig. 
Gezellige sfeer!
Esthetica is zeker een aanrader! Ook om leuke workshops te volgen is dit de perfecte plek! 🙂 

Een gedegen opleiding! Naast de theorie wordt er veel praktijk geoefend, waarbij je je eigen werkruimte hebt. De docenten zijn erg behulpzaam. Ik heb hier veel geleerd en ben inmiddels Medisch Pedicure. Snel gehaald, dankzij Mary!

Anjo Braspenning

Ik hecht heel veel waarde aan een bepaalde kwaliteit van een opleiding en Esthetica Opleidingen (met in het bijzonder Nathalia van der Ark) voldeed voor mij aan mijn behoefte. Nathalia is niet alleen een super gedreven vrouw maar heeft ook veel kennis van zaken en weet alles op de juiste manier over te brengen. Zowel qua theoretische kennis maar ook de praktische vaardigheden, die bij PMU toch wel hoog in het vaandel staan, weet zij goed over te brengen. Voor mij heeft dit gezorgd dat ik met veel kwaliteit en zekerheid een klant kan voorzien van mooie permanente make up!

Nathalia, dank daarvoor! Veel succes in je verdere loopbaan. Ik vind je een topper!

José Boekelmans

Super goede opleidingen en er werken hele leuke, vakbekwame mensen. Super tijd gehad!

Patty van den Abbeelen