Selecteer een pagina
Voeten met bloemen

NIVEAU

De trainingen zijn qua moeilijkheidsgraad gelijk aan
MBO niveau-3.
Vooropleiding is niet vereist.

Esthetica Opleidingen

REVIEWS VAN LEERLINGEN:

Ik heb afgelopen jaar de opleiding versneld pedicure gedaan een super opleiding en we hadden een geweldige lerares Corry echt top gedaan. We hadden ook een gezellige club met meiden waarmee ik nog steeds contact heb tof hoor en steeds leuk om weer dingen uit te wisselen we waren echt super gemotiveerd. Volgend jaar ga ik weer verder me verdiepen in de opleiding medisch pedicure.

Tot dan!

Miranda Meeuwissen

WAXEN TOT IN PERFECTIE

Je leert te waxen met filmwax op de meest effectieve en efficiënte manier. Vanaf de start ga je aan de slag om de technieken te leren waarbij je met filmwax kunt ontharen. De meest (huid)vriendelijke manier voor je klanten!  

WAXEN BASIS

Bij de training Waxen Basis leer je hoe je met goed werkende filmwax onderdelen van het lichaam kunt ontharen. Klik hier voor de inhoud van deze training, inclusief pakket. 

WAXEN SPECIALIST

Met het certificaat Basis op zak en vele uren ervaring kun je meedoen aan de training Waxen Specialist. Klik hier voor de inhoud van deze training, inclusief pakket. 

WAXEN MASTER

Je hebt het al aardig onder de knie. We gaan de technieken perfectioneren en samen zorgen dat waxen voor jou het beste verdienmodel heeft! Wil je een salon starten? Wij coachen jou!

Investeer in kwaliteit

Bij Esthetica is goede kwaliteit een gegeven. Ook voor de filmwax is de beste kwaliteit gekozen.  

SKIN’S waxing hars ontharing

Jouw eigen waxsalon?

Met een eigen waxsalon kan je zelfstandig ondernemer worden. Wij helpen jou daarbij!

Pedicure les in lokaal