Selecteer een pagina
Opleidingen Uiterlijke verzorging

Super goede opleidingen en er werken hele leuke, vakbekwame mensen. Super tijd gehad!

Patty van den Abbeelen

Esthetica, de perfecte opleiding

Een flexibele weg naar een erkend branchediploma Schoonheidsspecialist of Pedicure. Of een ander mooi beroep. Begin je toekomst in de branche van uiterlijke verzorging bij Esthetica, sinds 1971 de beste opleider. Je kunt bij ons altijd terecht voor een informatief gesprek. Op deze site geven we je alvast een rondleiding langs onze opleidingen. Via de links in de tekst vind je alle informatie over de opleiding die je aanklikt.

Passie

In een mooie en professionele omgeving leer je een prachtig beroep, zoals Schoonheidsspecialiste of Pedicure. Voor deze opleidingen heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Wel heb je een werk- en denkniveau nodig op MBO-3 niveau. Daarna kun je specialisaties volgen of erkend Allround Schoonheidsspecialiste of Medisch Pedicure worden; beroepen met passie voor het vak. Opleidingen voor lichaam en geest op hoog niveau.

Welke opleiding?

Wil je een deeltijdopleiding combineren met je vrije tijd, baan of gezin? Is het je bedoeling een eigen praktijk te starten? Lijkt het je geweldig om een commerciële baan in de cosmetica en parfumerie branche te bemachtigen?
Of, ben je al schoonheidsspecialist en wil je je mogelijkheden uitbreiden door een specialisatie zoals Acne, Bindweefselmassage of Camouflage te volgen? Misschien wil je naast je huidige beroep, nog een vak kunnen uitoefenen in de uiterlijke verzorging. De opleiding Nagestylist geeft je de mogelijkheid om een eigen bedrijf te starten.

Begin je nieuwe toekomst hier!

Investeer in jezelf en vergroot je kansen door te werken in een branche waar de mogelijkheden ongekend zijn. Een nieuwe start in een mooi beroep. Kijk rustig rond op de site. Voor vragen of meer informatie kun je altijd bij ons terecht, klik hiervoor op de link “Contact“.

Je toekomst is bij Esthetica in goede handen!