Selecteer een pagina

Maatregelen als gevolg van het coronavirus

We maken even plaats voor een nieuw bericht, ook al is er niet veel veranderd de laatste weken. Het is alweer een maand geleden dat de maatregelen in zijn gegaan. Iedereen zou wel aan het werk willen of praktijklessen willen volgen. Gelukkig ziet (bijna) iedereen de noodzaak van de maatregelen.

Tja, wat je er ook van vindt, het is niet anders. De maatregelen zullen we hoe dan ook volgen. Natuurlijk zijn we erg benieuwd wat er volgende week gezegd wordt en wat er wel of niet mogelijk zal zijn vanaf 28 april.

Onze leerlingen zijn thuis heel goed bezig met de theorie en met de opdrachten ondernemen. Het was voor sommigen even wennen, maar iedereen heeft het opgepakt. De online lessen worden netjes gevolgd en de bijbehorende opdrachten worden gemaakt en ingeleverd. Zo komen we samen een stuk verder! Hartstikke goed!

Aanstaande donderdag gaan de examens Ondernemen door! Het zijn 1 op 1 gesprekken met Nathalia van der Ark als tweede examinator. Zij zal uiteraard ook 1,5 meter afstand in acht nemen. Alvast succes allemaal!

We houden jullie uiteraard op de hoogte, zowel via deze website, als via nieuwsbrieven en op Social Media.

Groet van heel het Esthetica Team!