Selecteer een pagina
Verkopen in de salon

Verkopen in de salon lijkt moeilijk, maar is het niet! Lees verder ->

Zonnefactor

7 adviezen over zonnebrandcrème

Het aantal mensen met huidkanker neemt fors toe. Zonnebrandcrème smeren is belangrijk om je te beschermen tegen de zon. Radar zocht uit waar je op moet letten en geeft 7 adviezen. Lees verder ->

 

Mooie spreiding

Vanaf 2017 is er de mogelijkheid om te starten met termijnbetalingen en met het onderdeel Ondernemen voordat je aan de vakopleiding begint in september of oktober.

Termijnbetalingen

Door de termijnbetalingen te starten in het begin van het jaar creëer je de mogelijkheid om de totale kosten te spreiden over een langere periode. Hierdoor worden de maandelijkse termijnbedragen een stuk lager. Kijk hiervoor naar jouw opleiding bij “Kosten”. En dat niet alleen, ook de studiebelasting verdeel je zo over meer tijd!

Ondernemen

In het eerste kwartaal van het jaar start je met de lessen Ondernemen. Voor dit onderdeel maak je een portfolio aan de hand van opdrachten die je van ons krijgt. Hoewel je nog niet op de hoogte bent wat betreft het beroep zelf, kun je deze opdrachten toch maken. Wij zijn er immers om je daarmee te helpen. Kijk voor wat het onderdeel Ondernemen inhoudt hier.

VERGOEDING VERZEKERING VOOR PEDICURE BEHANDELING

Vanaf januari 2015 gelden andere voorwaarden voor de vergoeding van pedicurebeandelingen vanuit de basisverzekering. Om te bepalen of iemand recht heeft op de vergoeding van pedicurebehandelingen, wordt gebruik gemaakt van zorgprofielen. Er zijn vier zorgprofielen, waarbij geldt: hoe hoger het zorgprofiel , hoe meer noodzakelijke voetzorg. De zorgprofielen worden vastgesteld door een podotherapeut met een geldige registratie in het KP (Kwaliteitsregister Paramedici).

LEES HIER MEER OP WWW.ZORGWIJZER.NL