WORKSHOPS PERMANENTE MAKE UP EN MICROBLADING

Ben je al specialist en wil je wat nieuws leren of je technieken een opfrisbeurt geven? Kijk hieronder naar de workshops die we voor je hebben gepland en schrijf je in via de link.

Je ziet een korte omschrijving van elke workshop. Materialen zijn inbegrepen (pigment gebruik, cupjes, etc.) behalve je eigen apparaat en naalden als deze nodig zijn.

Klik op de workshop voor een korte beschrijving. Onderaan staan data en kosten.
HAIRSTROKES

Kan je al Permanente Make Up zetten en wil je heel goed hairstrokes kunnen zetten? Gedurende deze dag leer je alle kneepjes van deze mooie techniek. Theoretisch en praktisch een volle dag, zodat je met genoeg bagage mooie hairstrokes zal kunnen zetten in de juiste vorm en richting.

Meenemen: al je spullen en naalden 4-flat, diverse slope naalden als je deze wil gebruiken.

LIPPEN (full lips en shadow)

Wil je de lippen ook nauwkeurig kunnen zetten met PMU? In deze workshop van een dag leer je hoe je het lijntje precies kunt zetten en zul je zelfs de sterkte van het lijntje kunnen variëren. De schaduw techniek leer je op verschillende manieren en ook full lips komt uiteraard aan bod.

We bespreken de diverse mondvormen en het tekenen van het gewenste resultaat, wat wel en wat niet kan, en de kleurkeuze. Kortom, alles wat bij PMU voor de lippen komt kijken!

Mee te brengen naalden: 3-liner, 5-shadow, 9-magnum.

MEDISCH

De Medische Permanente Make Up kent diverse toepassingen. Het kan gaan om het verkleinen van het verschil van door Vitiligo veroorzaakte lichte plekken, het corrigeren c.q. nabootsen van een teennagel, littekens camoufleren of het verfraaien van de lippen die door een schysis niet symmetrisch zijn. Je kunt zelf modellen meenemen.

Meenemen: al je spullen en diverse naalden.

MICROBLADING VOOR PERMANENT MAKE UP SPECIALISTEN

Deze dag is voor specialisten die al enige tijd Permanente Make Up zetten. Je leert de techniek met het fijnste ‘mesje’ dat er is! Diverse, flexibele naalden op een rij waardoor het zetten heel soepel gedaan kan worden. Je leert wat je anders doet dan bij Permanente Make Up. Een mooie toevoeging aan je behandelaanbod waar veel vraag naar is!

Meebrengen: al je spullen, maar geen naalden of pigmenten nodig.

OMBRE

Ombre wenkbrauwen zijn al een tijdje ‘in’. Deze manier van zetten verlangt weer een andere manier van werken. Dit kan gedaan worden met zowel Permanente Make Up als met Microblading.

Mee te brengen: apparaat en naalden 1-liner/1-micro/1-nano, 5-shader en eventueel andere als je die wilt proberen/gebruiken.

SHADOW

De workshop shadow geeft je de mogelijkheid om op diverse manieren een schaduw effect bij de wenkbrauwen te creëren. Je leert de wenkbrauw zo tekenen dat de klant goed kan zien wat het resultaat gaat worden. Waar moet je verder naar kijken? Is er een verschil in kleurkeuze met hairstrokes?

Mee te brengen naalden: 5-shader, 1-liner.

WENKBRAUWEN TEKENEN

Vind jij het ook moeilijk om goede wenkbrauwen te tekenen voordat je PMU of Microblading gaat zetten? Je bent niet de enige! Het blijkt voor veel Permanent Make Up specialisten moeilijk om vorm en plaats te bepalen. Wij zijn hierin experts en leren je graag hoe je de wenkbrauwen tekent zoals dat past in het gezicht van je klant. Theoretisch en praktisch geven we je zoveel mogelijk tools mee om beter, mooier en sneller de wenkbrauwen te tekenen. Mis deze workshop niet!!

DATA EN KOSTEN

WORKSHOPS

DAG EN TIJD

DATA

KOSTEN

HAIRSTROKES
2 dagdelen/1 dag
maandag
10.00 - 16.00 uur
€ 225,-
MICROBLADING
2 dagdelen/1 dag
vrijdag
10.00 - 16.30 uur
model om 12.30 u. € 245,-
OMBREmaandag
10.00 - 16.30 uur
€ 225,-
SCHADUWvrijdag
10.00 - 16.30 uur
€ 225,-
WENKBRAUWEN TEKENENmaandag
10.00 - 13.00 uur
€ 120,-

Allround Schoonheidsspecialist

Aanmelden voor nieuws van Esthetica

Schrijf je in op de nieuwsbrief, dan mis je niets.

Bedankt, je ontvangt nog een bevestigingslink per E-mail