Esthetica Opleidingen

NIVEAU

De opleiding is qua moeilijkheidsgraad gelijk aan
MBO niveau-3.
Vooropleiding is niet vereist.

REVIEWS VAN LEERLINGEN:

31 augustus 2016

Ik heb begin dit jaar de opleiding PMU afgerond bij Esthetica Opleiding. Ik heb de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste gevolgd aan het ROC te Arnhem en heb daarna de opleiding HBO Huidtherapie aan de Hogeschool van Utrecht afgerond. Ik hecht heel veel waarde aan een bepaalde kwaliteit van een opleiding en Esthetica Opleidingen (met in het bijzonder Nathalia van der Ark) voldeed voor mij aan mijn behoefte. Nathalia is niet alleen een super gedreven vrouw maar heeft ook veel kennis van zaken en weet alles op de juiste manier over te brengen. Zowel qua theoretische kennis maar ook de praktische vaardigheden, die bij PMU toch wel hoog in het vaandel staan, weet zij goed over te brengen. Voor mij heeft dit gezorgd dat ik met veel kwaliteit en zekerheid een klant kan voorzien van mooie permanente make up!

Nathalia, dank daarvoor! Veel succes in je verdere loopbaan. Ik vind je een topper!

José Boekelmans

MICROBLADING OPLEIDING

Microblading als toevoeging bij je huidige praktijk of als zelfstandig vak geeft je een prachtige mogelijkheid een goed draaiend bedrijf (verder) op te bouwen. Er is veel vraag naar microblading. Als je deze kans neemt, lift je mee met de groeiende vraag naar deze specialistische behandelingen voor de wenkbrauwen. Een geweldige kans voor een bloeiend bedrijf!

TECHNIEKEN
Bij Esthetica leer je diverse methodes: de hairstrokes techniek en de schaduw techniek. Met hoge kwaliteit materiaal en goed onderbouwde theorie. Je werkt altijd met disposable microblades.

UITGEBREIDE OPLEIDING
De opleiding bestaat uit 5 intensieve lesdagen. Niet alleen de praktijk, maar ook de theorie wordt uitvoerig besproken. Je oefent daarbij thuis of in je praktijk en maakt opdrachten die we gezamenlijk in de lessen bespreken. Op deze manier sta je stevig in je schoenen als je klanten van mooie, semi permanente wenkbrauwen voorziet.

DE LESSEN
In het bijzijn van docenten zet je de wenkbrauwen bij je modellen. Vooraf oefen je uitgebreid op kunststof, zodat je goed begeleid wordt in het zetten van mooie haren en een passende vorm bij elk gezicht. Wij willen dat onze leerlingen experts worden in het zien en tekenen van de juiste vorm bij elk gezicht. Daar wordt dan ook veel aandacht aan besteed. Uiteraard besteden we aandacht aan kleurenleer, hygiëne (GGD keuring), en alles wat verder komt kijken om een mooi resultaat te bereiken met de ‘meisjestechniek’.

MEERDERE BEHANDELINGEN MET TOEZICHT
Doordat de opleiding langer duurt, zie je je modellen terug en kun je dit bespreken met de docenten en evalueren met je klasgenoten. De vorm en kleuren worden vooraf en elke keer dat je model terugkomt uitvoerig besproken. Wij hebben voor een langere opleiding gekozen, daar dit een veel betere ondergrond voor de toekomst geeft en je met meer zelfvertrouwen dit mooie vak zult toepassen. Wel kun je al snel zelf aan de slag! Na de vierde dag kun je zelf al modellen behandelen en de resultaten kunnen we dan ook tijdens de laatste dag evalueren.

MODELLEN
In principe neem je zelf modellen mee, die terugkomen op de laatste dag met een tussenperiode van ca. 6 weken. De data staan vast, zodat je model weet wanneer ze verwacht wordt. Esthetica zal kenbaar maken dat men zich als model op kan geven voor de lessen, zodat ook modellen van buitenaf beschikbaar zullen zijn indien nodig.

VOOROPLEIDING EN STUDIEBELASTING
Voor deze opleiding is geen vooropleiding vereist, wel creativiteit en accuraatheid. Naast de opleidingsdagen ben je zeker 6 uur per week thuis bezig met studie en oefening.

KLIK OP EEN VAN DE BALKEN HIERONDER VOOR MEER INFORMATIE
FOTO'S

In de opleiding maak je foto’s van de modellen die je in de les en in je eigen praktijk behandelt. Tijdens de les bekijken en bespreken we deze samen en je kan ze altijd per whatsapp sturen voor advies.

EXAMENS

Het examen bestaat uit twee onderdelen die voldoende moeten zijn beoordeeld:

  1. Praktijk examen Wenkbrauwen hairstrokes.
  2. Theorie examen Wenkbrauwen hairstrokes.
DATA
MICROBLADINGDATA
10.00-16.00uur5 dagen totaal:
ma 14-01-2019
ma 21-01-2019
ma 28-01-2019
ma 11-02-2019
ma 25-02-2019
KOSTEN
Microblading
Inschrijfgeld€ 70,-
Lesgeld in termijnen3 * € 660,- ex btw
= totaal € 1.980,- ex btw
Lesgeld in 1 keer (korting)€ 1.900,- ex btw
Boeken, materiaalinclusief
Examen
inclusief
Kosten inclusief btw zijn ofwel aftrekbaar van de inkomstenbelasting ofwel later als kosten (ex btw uiteraard) op te voeren in je bedrijf. Vraag je adviseur om de juiste toepassing in jouw specifieke situatie.

Prachtige opleiding
5 lesdagen
Uitgebreide theorie
Inzicht
Formologie
Hairstrokes
Tekenen
Kleurenleer
Schaduwtechniek
Uitgebreid werkpakket
Materiaal om thuis te oefenen
Kostprijsberekening

Color Wheel
Allround Schoonheidsspecialist

Aanmelden voor nieuws van Esthetica

Schrijf je in op de nieuwsbrief, dan mis je niets.

Bedankt, je ontvangt nog een bevestigingslink per E-mail