Esthetica Opleidingen

NIVEAU

De opleiding is qua moeilijkheidsgraad gelijk aan
MBO niveau-3.
Vooropleiding is niet vereist.

Permanente Make Up Eyeliner en Wenkbrauwen

REVIEWS VAN LEERLINGEN:

De ANBOS accepteert helaas alleen diploma’s PMU als examen is afgelegd bij hun eigen exameninstantie KWC-UV. Daarbij is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van een erkend diploma schoonheidsspecialist.

PERMANENTE MAKE UP

Een praktijk voor Permanente Make Up of de specialisatie als toevoeging bij je huidige praktijk geeft je een prachtige mogelijkheid een goed draaiend bedrijf (verder) op te bouwen. Veel mensen zijn op zoek naar een goede Permanente Make Up Specialist. Als je deze kans neemt, lift je mee met de groeiende vraag naar deze specialistische behandelingen. Een geweldige kans voor een bloeiend bedrijf!

TECHNIEKEN
Er zijn erg veel verschillen te zien in de manier van werken, vooral als het al wat langere tijd geleden is aangeleerd. Bij Esthetica leer je de nieuwste methode en technieken, zoals hairstrokes, schaduwtechniek (wenkbrauwen en lippen) en full lips. Met hoge kwaliteit materiaal en goed onderbouwde theorie.

UITGEBREIDE OPLEIDING
De opleiding bestaat uit 15 intensieve lesdagen. Niet alleen de praktijk, maar ook de theorie wordt uitvoerig besproken. Je oefent daarbij thuis of in je praktijk en maakt opdrachten die we gezamenlijk in de lessen bespreken. Op deze manier sta je stevig in je schoenen als je klanten van een mooie Permanente Make Up voorziet.

EYELINERS, WENKBRAUWEN, LIPPEN
In het bijzijn van docenten zet je eyeliners en wenkbrauwen. Het plaatsen van een lipliner of het maken van full lips behoort ook tot de mogelijkheden. Vooraf oefent iedereen uitgebreid op kunststof, zodat je goed begeleid wordt in het zetten van mooie haren en een passende vorm bij elk gezicht. Wij willen dat onze leerlingen experts worden in het zien en tekenen van de juiste vorm bij elk gezicht. Daar wordt dan ook veel aandacht aan besteed.

MEERDERE BEHANDELINGEN MET TOEZICHT
Doordat de opleiding langer duurt, zie je steeds je model terug en kun je dit bespreken met de docenten en evalueren met je klasgenoten. De vorm en kleuren worden vooraf en elke keer dat je model terugkomt uitvoerig besproken. Wij hebben voor een langere opleiding gekozen, daar dit een veel betere ondergrond voor de toekomst geeft dan een opleiding van slechts een paar dagen. Wel kun je al snel zelf aan de slag!

BEHANDELINGEN
In principe neem je zelf modellen mee, die drie keer voor een behandeling mee naar de les komen met een tussenperiode van 5 weken. Het rooster wordt bij aanvang van de opleiding bekend gemaakt. Esthetica zal kenbaar maken dat men zich als model op kan geven voor de lessen, zodat ook modellen van buitenaf beschikbaar zullen zijn.

Voor deze opleiding is geen vooropleiding vereist. Natuurlijk zijn een creatieve inslag, passie voor uiterlijk en accuraatheid erg belangrijk om Permanente Make Up goed uit te kunnen voeren.

 

KLIK OP EEN VAN DE BALKEN HIERONDER VOOR MEER INFORMATIE
PORTFOLIO

Tijdens de opleiding maak je een portfolio. Vanaf het moment dat de docent toestemming geeft, kun je thuis c.q. in je praktijk op je eigen modellen werken. Je oefent thuis in ieder geval twee keer een eyeliner en twee keer wenkbrauwen. Hiervan maak je foto’s die we tijdens de les bekijken en bespreken. Meer mag natuurlijk altijd.

EXAMENS

Het examen bestaat uit drie onderdelen die voldoende moeten zijn beoordeeld:

  1. Het portfolio maakt deel uit van je examen.
  2. Uitgebreide theorie toets.
  3. Praktijk examen Eyeliner en Wenkbrauwen hairstrokes.
DATA
PERMANENTE MAKE UPDATUM
woensdag
10.00-16.00uur
25-09-2019
KOSTEN
Permanente Make Up
Inschrijfgeld€ 135,-
Lesgeld in termijnen6 * € 900,- ex btw
1 * € 800,- ex btw
= totaal € 6.200,- ex btw
Lesgeld in 1 keer (korting)€ 5.985,- ex btw
Boeken, materiaal, apparaatinclusief
Examens
schoolexamen inclusief
* als schoonheidsspecialiste kun je ervoor kiezen om bij KWC-UV examen te doen (niet inclusief)
Facultatief:
Kosten inclusief btw zijn ofwel aftrekbaar van de inkomstenbelasting ofwel later als kosten (ex btw uiteraard) op te voeren in je bedrijf. Vraag je adviseur om de juiste toepassing in jouw specifieke situatie.

Prachtige opleiding
Veel lesdagen
Goede apparatuur
Uitgebreide theorie
Inzicht
Formologie
Hairstrokes
Tekenen
Kleurenleer
Uitgebreid werkpakket
Materiaal om thuis te oefenen
Marketing
Kostprijsberekening
Social Media

De lessen Ondernemen kunnen naar ieders behoefte gevolgd worden (op een ander dagdeel). Het is dus niet verplicht om deze te volgen, het mag! Degenen die al een praktijk hebben, zijn al ondernemer en zullen deze waarschijnlijk niet volgen. Voor degenen die voor het eerst ondernemer worden, is dit een hele goede cursus om je bedrijf al vanaf het begin goed op de kaart te zetten. De keuze is aan jou!

Color Wheel
Allround Schoonheidsspecialist

Aanmelden voor nieuws van Esthetica

Schrijf je in op de nieuwsbrief, dan mis je niets.

Bedankt, je ontvangt nog een bevestigingslink per E-mail