Selecteer een pagina
Opleidingen Uiterlijke verzorging

NIVEAU

De opleiding is qua moeilijkheidsgraad gelijk aan
MBO niveau-3.

REVIEWS VAN LEERLINGEN:

 Ik heb dit jaar de opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd bij Esthetica. Een geweldig jaar! Gemotiveerde deskundige leerkrachten waar je altijd bij terecht kunt! De sfeer is warm en erg gezellig, ik ging dus iedere week met heel veel plezier naar school. Het motiveerde mij om nog verder te leren. Dat is ook zo fijn bij Esthetica! Ze hebben erg veel te bieden om je verder te specialiseren. Dank je wel Esthetica! Tot volgend schooljaar! Jullie zijn voorlopig nog niet van me af!!

Shirley Verbarendse

SCHOONHEID VOOR PEDICURES

Deze module is opgezet voor Pedicures om korte behandelingen te kunnen aanbieden. Een welkome aanvulling in je pedicure praktijk. Je hebt waarschijnlijk veel klanten die niet voor een uitgebreide behandeling naar de Schoonheidsspecialiste gaan, maar toch wel wat zouden willen laten doen. Dat kan je dan met deze module mooi combineren. Je klant komt zowel voor een Pedicure behandeling als voor een korte gezichtsbehandeling. Extra omzet voor de toekomst met een kleine investering in tijd en geld nu. Dat is leuk meegenomen!

schoonheidsspecialiste opleiding

De onderdelen die je aanleert zijn:
Oppervlakte en Diepte reiniging
Verwijderen comedonen en milia
Wimpers en wenkbrauwen verven
Epileren en harsen
Opbrengen masker

Schoonheid voor Pedicures
Lesgeld in termijnen2 * € 205,00 = € 410,-
Lesgeld in 1 keer (korting)€ 395,-
Boeken/materiaal€ 135,-
Totaal: €530,- of € 545,- in termijnen
Kosten zijn aftrekbaar.

Opleiding medisch pedicure en schoonheidsspecialiste
Je praktijk laten groeien?
Dat is niet altijd even makkelijk. Met deze korte schoonheids-behandelingen kun je je klanten nog beter van dienst zijn, je creëert meer variatie in je werkzaamheden en het is leuk om te doen natuurlijk. Op een verantwoorde manier maak je meer omzet, je bedrijf groeit, je realiseert meer winst en je maakt je klanten blij.