Esthetica Opleidingen

LOCATIE OPLEIDINGEN

Hambroeklaan 1
2e verdieping
4822 ZZ  BREDA

vlakbij snelweg A16
goed bereikbaar
gratis parkeren

BELASTING

Soms lees je dat de kosten van een opleiding aftrekbaar zijn van de loonbelasting: dat je recht hebt op teruggave van afgedragen inkomstenbelasting. Let hierbij op! Ons advies is om het juist niet van je inkomstenbelasting af te trekken maar op te voeren als kosten in je – op te zetten – onderneming. Dit is in de meeste gevallen voordeliger! Dit mag zeker ook als je je onderneming nog moet inschrijven bij de Kamer van Koophandel omdat duidelijk aanwijsbaar is dat je de opleiding gevolgd hebt voor je onderneming. Vraag ons naar meer informatie als je wilt. 

OPEN DAG

donderdag, 24 september 2019

DE MOOISTE OPLEIDINGEN

Je bent bij ons aan het goede adres. Door de beste en meest ervaren docenten worden kennis en praktijk aan je overgebracht in een kleine groep. Veel persoonlijke aandacht en uitstekend vakmanschap. Zo kan jij met je erkende branchediploma op zak met een gerust hart een praktijk beginnen. En met het zelfvertrouwen dat je nodig hebt om er een succesvolle zaak van te maken. Bij Esthetica word je gemotiveerd en gestimuleerd, waarbij je vanzelf enthousiast wordt om het beste uit jezelf te halen!

Jouw keuze

Elke leerling is anders: een opleiding kan dan ook op verschillende manieren gevolgd worden. Dat betekent dat je kunt kiezen voor veel theorie- en praktijklessen met begeleiding of juist voor een versnelde opleiding met veel thuisstudie en -oefening. Particulier onderwijs waar veel aandacht is voor jou. Als je bij Esthetica een opleiding hebt gevolgd, dan weet iedereen dat je kwaliteit wilt leveren. En dat brengt meer klanten naar jouw bedrijf. Zo kan je bedrijf weer groeien. En jij ook!

WELKOM

Onze opleidingen worden, indien niet anders aangegeven, op onze mooie en luxe locatie in Breda gegeven. Vlak langs de snelweg, gratis parkeren, een lift en genoeg ruimte voor leerlingen en modellen om een heerlijk kopje (gratis) koffie of thee te drinken! Om een goede indruk te krijgen van onze school, is een vrijblijvend gesprek altijd mogelijk. Wij heten je van harte welkom!

Esthetica biedt zeer goede kwaliteit onderwijs aan. Dat zie je terug in de grootte en uitrusting van de lokalen, de apparatuur, de expertise van alle docenten en de kleine groepen waaraan les gegeven wordt. En dat is ook goed te merken in de super goede resultaten!

VOORDEEL ONDERNEMEN

Bij de basisopleiding Pedicure of Schoonheidsspecialiste is het onderdeel Ondernemen al toereikend voor het diploma Medisch Pedicure c.q. Allround Schoonheidsspecialiste. Dus maar 1 keer tijd, moeite, kosten en examen voor dit onderdeel. Wel zo prettig!

Branche erkend diploma

Bij Esthetica leiden we op voor branche erkende diploma’s. Onze Pedicure en Medisch Pedicure diploma’s worden erkend door de branche organisatie ProVoet en ProCert. De schoonheidsspecialiste diploma’s worden erkend door de branche organisatie Anbos en diverse andere instanties. BGN erkent onze Gewichtsconsulente diploma dat ook door TCI wordt afgenomen.

Allround Schoonheidsspecialist

Aanmelden voor nieuws van Esthetica

Schrijf je in op de nieuwsbrief, dan mis je niets.

Bedankt, je ontvangt nog een bevestigingslink per E-mail